Protestantse kerken in Alblasserdam

Drukkerij

De Protestantse Gemeente Alblasserdam heeft de beschikking over een eigen drukkerij, welke onder verantwoordelijkheid van het college van Kerkrentmeesters valt.

Openingstijden zijn op maandag , donderdag en vrijdag van 9.30 - 11.30 uur. De drukkerij is bereikbaar via telefoonnummer 078- 691 9417. Adres: de Ontmoetingskerk, Blokweerweg 75, 2954 PC.

Het drukwerk van de PGA wordt zoveel mogelijk intern verzorgd. Te denken valt o.a. aan jaargids, brochure kerkbalans, nieuwsbrieven, folders voor acties, trouw- en rouwliturgieën. Daarnaast wordt er voor verenigingen drukwerk verricht tegen kostendekkende tarieven. Particulieren kunnen voor “klein” drukwerk en kopieerwerk ook bij de drukkerij terecht.